lauantai 4. maaliskuuta 2017

Lento- ja hotellipaketin etsintää, kohteena Berliini

Tämän blogin alkuperäisenä ideana oli valmistella kiertomatkaa Saksan ympäri matkailuautolla. Sellaisen matkan mahdollisuus on kuitenkin käymässä minulle yhä epätodennäköisemmäksi. Sen vuoksi olen alkanut tutkia lento- ja hotellipaketteja. Ensimmäisenä matkakohteena olisi Berliini. Viimeksi päivitetty lauantaina 4.3.2017 klo 18:06


Netissä on suuri määrä erilaisia matkanjärjestäjien ja muiden hakusysteemejä lentojen ja hotellien varaamiseksi. Ilmeisesti on edullisinta ostaa ne samasta paikasta pakettina. Olen katsellut niitä vasta yhtenä iltana pinnallisesti.

Ensivaikutelmani on, että hakusysteemit etenevät minun tarpeisiin nähden takaperin. Niissä pitää ensin ilmoittaa lähtöpäivä ja paluupäivä. Sitten kaupunginosa, missä haluaisi asua. Jne. Minä kaipaisin sellaista hakukonetta, jolla voisi ensin suodattaa hotellit seuraavilla kriteereillä:
- hissi
- julkisen liikenteen pysäkki hyvin lähellä
- ruokakauppa hyvin lähellä
- edullinen ruokailumahdollisuus lähellä
- turvallinen ja viihtyisä alue kävellä ulkona
- vuorokausihinta enintään x euroa

Kun saisi kartalle kaikki hotellit eri puolilta kaupunkia, jotka täyttävät nuo kriteerit, niistä sitten tutkisin tarkemmin ne, jotka ovat sellaisella suunnalla, missä haluaisin liikkua. Kun mieluisa hotelli on löytynyt, sen jälkeen haluaisin nähdä, miten hinta vaihtelee matkan ajankohdan ja sen pituuden mukaan. Lähtö- ja paluupäivä olisivat viimeiseksi päätettävät asiat.

Tämän jälkeen alan vähitellen tutustua seuraaviin sivustoihin ja tutkia, toimiiko niistä mikään hakusysteemi toivomassani järjestyksessä. Leirintäalueiden etsintään sellaisia palveluja on. Mutta nyt pitäisi löytää lento + hotelli jollakin näistä:www.travelstart.fi/pakettimatkat/saksa/berliini


"Parannamme lento+hotelli –hakumoottoriamme!": 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti